Project Description

Hei, mikäli kiinnostuit koulutuksistani, mutta tarjotut aikataulut tai paikat eivät sovi sinulle tai tahdot saman koulutuksen kaikille työyhteisösi jäsenille, ole yhteydessä. Teen mielelläni tilauskoulutuksia. Pyydä tarjous.

Mikäli tilanne vaatii tai toiveenne on, kaikki koulutuksemme voidaan toteuttaa myös etäyhteyden välityksellä. Lisäksi olemme kehittäneen yhteistyössä Educons Oy:n kanssa etäkoulutuksia varten varten verkko-oppimisympäristön. Tämä etäkoulutus-malli on sisällöiltään ja raknteelta läsnäkoulutuksia vastaava. Koulutuksen kontaktipäivät toteutetaan Online Zoom-etäyhteys.

Uudet koulutukset  alkavat jälleen syyskuussa 2021 esim. ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja -koulutukset, perhevalmentajakoulutukset, kouluttajakoulutukset (nepsy-kouluttajat), työnohjaajakoulutus ja NLP-koulutukset eri paikkakunnilla mm. Kuopio, Mikkeli, Pieksämäki, Tampere…

Tarjouspyynnöt syksyllä 2021 alkaviksi toivottuihin koulutuksiin voi lähettää sähköpostitse eeva-liisa.tamski@porstua.fi heti. Jos myöhästyt ja syksyn työpäivät täyttyivät, voimme sovitella kouluttajien kokoonpanoa ja koulutusten aikatauluja päästäksemme alkuun.

Lyhyen kuvauksen työ- ja koulutuskokemuksestani löydät tästä linkistä.

Hyvää loppukesää toivottaen!

Eeva-Liisa

Halutessasi voit jakaa tämän ilmoituksen seuraavista linkeistä