Vuokrattavat toimitilamme

Porstuakammarit, Porstuakonttori ja Porstua ovat sovitusti vuokrattavissa myös ulkopuolisille käyttäjille hintaan 15 € tunti sisältää alv 24% . Vähimmäismaksu neljältä tunnilta.

Varaukset ja lisätiedot TÄSTÄ.

Porstuakammarit, Savilahdenkatu 12, 50100 Mikkeli

Porstuakammarit on 3 h + k tila juhlia, ryhmiä, klubi-iltoja, koulutuksia ja kokouksia varten. Tilaan mahtuu 20-40 henkilöä. Porstuakammareilla on videotykki (2 kpl), fläppi ja langaton netti sekä kahvikupit, kahvin- ja vedenkeitin, jääkaappi ja keittolevy. Väliovella Porstuakammareihin on yhdistettävissä Porstuan toimitila.

Porstua, Mikonkatu 13 C, 50100 Mikkeli

Porstua on 3 h+ k tila ryhmiä, koulutuksia ja kokouksia varten. Tilaan mahtuu 20-40 henkilöä. Porstuassa on fläppi, tulostin ja langaton netti sekä kahvikupit, kahvin- ja vedenkeitin, jääkaappi ja liesi. Väliovella Porstuaan on yhdistettävissä myös Porstuakammareiden toimitila.

Porstuakonttori, Savilahdenkatu 10, 50100 Mikkeli

Porstuakonttori on kokous- ja koulutustila (3 h + avokeittiö), johon mahtuu 20-50 henkilöä. Koulutustilassa on videotykki, kuvaprojektori, fläppi, tulostin ja langaton netti sekä kahvikupit, kahvin- ja vedenkeitin, jääkaappi ja hella. Tilassa on yöpymismahdollisuus.